احتیاج به راهنمایی دارم توروخدا کمکم کنید

سلام وقتتون بخیر. من 27 سالمه و شوهرم 28 سالشون هستش.با شوهرم بیرون که میریم خیلی به خانمها نگاه میکنه یا تو ماهواره و تلوزیون همش دنبال این هستش که ببینه کجا خانمهای باپوشش نامناسب هست رو نگاه کنه اوایل حساس نبودم ولی الان خیلی حساس شدم بهش گیر میدم که چرا نگاه میکنی خودش قبول نمیکنه میگه که تو فکرت خرابه اما واقعا اینطوری نیست به رفتاراش به نگاهاش حساس شدم خیلی دارم عذاب میکشم باصحبت بهش ناراحتیمو ابراز کردم یکی دوروز خوب میشه ولی باز تکرار میکنه همش بحث داریم سر این موضوع توروخدا راهنماییم کنید من چیکار باید بکنم از زندگی سیر شدم دیگه😔

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
چرا نگاه کردن همسرتان شمارا باید از زندگی سیر کند؟ بنظر شما این رفتار ارزش این را دارد که شمارا از ادامه زندگی منصرف کند واقعیت اثبات شده و اجتناب ناپذیر است که مردان به طور ذاتی به جنس مخالف نگاه می کنند.چشم بیشترین و مهم ترین ابزار برای آن ها است. و دربیشتر اوقات بدون دلیل است باید بدانید که این حساسیت ها به حل مشکل کمک نمی کنداما موجب اضطراب بیشتر و گاهی اوقات اختلال وسواسی-اجباری می شوداین رفتارها نه تنها به شما آسیب می رساند بلکه طرف مقابل تان را نیز تضعیف می کند.و ممکن است در آینده، این تنش با روش نامناسب تکرار شود.

اگر واقعا اعتقاد داشته باشید که همسر شما به طور متفاوتی به زنان دیگر نگاه می کند.

ابتدا از علنی کردن آن اجتناب کنید و از جنبه های دیگر زندگی خود وارد شوید.

مثلا هرگز نگویید که او به زنان دیگر نگاه می کند، بنابراین او مرا دوست ندارد.

یا او را دوست دارد و به نظر می رسد دیگران را دوست دارد. سپس رفتارهای اشتباه دیگری را انجام می دهد را مد نظر قرار دهید.

اگر به این رفتارها حساس شده اید و مطمن هستید که نگاهی هوس آلود است. سعی کنید مدیریت زندگی خود را نسبت به گذشته افزایش دهید