آیا درد بخاطر عفونته؟

با سلام ، متاهلم و حین رابطه درد شدید دارم در حدی که حتما باید پماد بی حسی بزنم .یک هفته هست ازدواج کردم ،از واژنم ترشحات سفید پنیری شکل میاد.درد رابطه طبیعیه بعد از یک هفته یا بخاطر عفونته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام داشتن درد با توجه به شرح حال شما طبیعی است می توانید از ژل روان کننده لوبریکانت استفاده کنید اگر ترشحات تکه ای و غلیظ پنیری همراه با سوزش و خارش دارید نشانه عفونت است موفق باشید