راهنمایی

سلام وقت بخیر من از همسرم جدا شدم و تو کارم شکست خوردم ورشکست شدم یک دخترم دارم که بیست سالشه و با داداشم مشکل دارم خونه مادرمم زندگی میکنم نمیدونم چجوری دوباره هدف پیدا کنم کار راه بندازم دوباره استقال پیدا کنم خودمو بچم نجات بدم واقعا شرایط بدی دارم لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
چه هدفی مهمتر از خودتان و دخترتان است که به دنبال هدف هستید
شما جوانید و دخترتان هم خوشبختانه ازنظر سنی بزرگ هستند پس با مشورت و توجه به تواناییهایی که دارید مهارتی را کسب کنید و مستقل شوید
شما از منزل مادریتان حق و حقوقی دارید پس کسی نمیتواند شما را در محدودیت بگذارد
پیشنهاد میکنم برای اختلاف با برادرتان از مشاور حقوقی مشورت بگیرید