درد شدید لگن در هفته 26 بارداری

سلام و خسته نباشید خدمت مشاوران خوب نی نی سایت ، بیست سالمه و دوقلو باردارم و در هفته 26 بارداری به سر میبرم حدود پنج روزه که به شدت درد لگن دارم و کارهای روزمره برام سخت شده حتی موقع استراحت و خواب این درد رو دارم و تحملش خیلی برام سخته،میشه لطفا بگید که آیا طبیعیه یا خیر ؟ و برای کاهش درد چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به شرح حال شما که دوقلو باردار هستید و در سه ماهه دوم بارداری به سر می برسد این مسئله می تواند  طبیعی باشد اما باید استراحت بیشتری داشته باشید