پریودزودرس دخترمن کلاس دوم ابتدایی خانم دکتردیشب رفت تو۹سال  نصف شب صدای گریه میاددل درد کمردردداشت سریعا بردیمش اورژانس بیمارستان سونوگرافی  ازمایش گرفتن گفتن چیزی نیست اومدم خونه روی تختش خون  دیدم لباسش عوض کنم دیدم شورتش خونیه سریعا براش نواربهداشتی  گذاشتم  پریودشده اخه چندماه پیش سینه هاش بزرگ شده فکرکردم  چاق شده الان چیزی نمی فهمه هرچی میگم نازش کردم  شبم خوابندمش کنارخودم نواربهداشتی درمیاره هرچی خودم شوهرم باهاش حرف زدیم نمی فهمه حتی براش کادوگرفتیم میدوه دعواش کردیم مریض شدی نبایداینکارکنی بازی کنی درد داره گفتم ببریمش صبح دکتر نمیدونم اطفال یازنان ببرمش معاینه بشه باهاش حرف بزنه خانم دکترکمکم کنیدخودم ۲۴سالمه نمیدونم توتهران غریبم اومدم عوضش کنم خیلی خونربزی داره لخته لخته دیگه پوشکش کردم چه خاکی به سرم کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید به پزشک متخصص غدد مراجعه نمایید تا پیگیری شود موفق باشید