کیست سر جنین در ۳۶ هفته

تو سونو آخر که انجام دادم دیده شد ، در صورتی که توی سونو های قبلی چیزی نبوده ، سونوگرافی قبلی ۲۸ هفته انجام دادم همه چیز نرمال بود و طبق هفته های خودم رشد جنین هم نرمال بود ، الان این کیست چی میتونه باشه ، بقیه موارد از نظر قد و وزن و سایر اندام هاش کاملا نرمالِ ،ولی مایع آمنیوتیک حداکثر نرمال بررسی شده ، این یعنی خدایی نکرده بچه مشکلی داره ؟ من دیابت بارداری هم ندارم . دکتر مبگه کیست مهم نیست چون زیر ۱۰ میلی متر جذب میشه ولی من دارم میمیرم از اضطراب، لطفا جواب بدید ، ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باسلام بستكي به نوع كيست ومحل ان دارد متخصص پري ناتولوژي مراجعه كنيد