قاعدگی نامنظم

باسلام من پریودهام خیلی نامنظمه الان 30سالمه .

طوری که مثلا یه ماه پریود نمیشم یا 20روز عقب میندازم خیلی دکتر رفتم همشون مدروکسی پروژسترون تجویز کردن زمانی که مصرف میکنم خوبه ولی قطع میکنم دوباره نامنظمم اضافه وزنم دارم ولی این مشکل از زمان مجردی که 55کیلو باقد 165بودم هس اگه ممکنه راهنمایی کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم من دقیقا نمیدونم شما چه نوع آزمایشاتی انجام دادید که طبق نتایج بشه براتون درمان مناسب درنظر گرفت
شما باید آزمایشات کامل هورمونی انجام بدید که پرولاکتین و تیرویید هم جزوش باشه حتما