درد عجیب در دوران پریود

سلام خسته نباشید.بنده در ۱۳ سالگی یعنی کلاس هفتم پریود شدم و سبک بود یعنی نه خون زیادی میومد و نه دردی داشت!

از اواخر سال هشتم همراه با پریود تهوع هم دارم و یادمه اردیبهشت اون سال توی ۶ساعت۱۶بار بالا اوردم به حدی که معدم خالی شد و دیگه ترشحات خود معده بود. همراه با پریود دردی دارم که گاهی حتی با نفس کشیدن هم تجدید میشه

الان نزدیک سه سال بیشتره این وضعیتمه. پیش چند دکتر هم رفتم اما جواب درستی نگرفتم که درمان شم.

چند تا دکتر به من گفتن که با از دست دادن بکارت درست میشه و بعضیا گفتن ارثی میتونه باشه و زمان ببره

ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر ربطی به بکارت دارد این مسئله هورمونی است و بهتر است آزمایشات هورمونی انجام شود و یا از داروهای ضد تهوع استفاده کنید موفق باشید