لکه بینی قبل و بعد از پریود

سلام وقت بخیر، عیدتون مبارک، من از یک هفته قبل از پریودیم لکه بینی داشتم و تا الان که ۱۶ دوره ام هستش لکه بینی دارم،توی اقدام هستم، روز دوازده پریود هم سونوگرافی انجام دادم گفتن فولیکول اندازه ۱۰ و ۶ دارم، دوره هام هم از ۲۸ تا ۳۵ روز تغییر میکنه،این سری ۳۵ روز شد، لطفا راهنماییم کنید علت این لکه بینی ها چی میتونه باشه و با این فولیکول ها امکان بارداری وجود داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام ازمايش خون چكاپ وبارداري بدهيد درصورت تكرار درسيكل بعدي نياز به داروهست