سلام خسته نباشید من در بارداری زانو درد گرفتم بعد زایمانم همچنان ادامه داره رفتم ام ار آی گفتن تاندونیته و یه کمم مینیسک دارم،دکتر بهم ۱۰ جلسه لیزر درمانی نوشت رفتم دوهفته بعدش خوب شد ولی بازم داره شروع میشه یه دکتر دیگه واسم ایندومتاسین نوشته ولی تو سایتا نوشته مصرف نشه ،بخورم یا نه؟

زانو دردم بخاطر چیه بارداری؟؟؟اضافه وزنم؟

تو ام آر آی ایما رو نوشته

Pcl.lm.mm.lcl.mcl.patellar tendon and  retinaculae are unremarkable

Joint space fluid is in upper limit of normal

جفت زانوهام اینجوری؟زانو هام خوب میشن؟دکترا درست و حسابی جواب نمیدن نمیدونم چون تو شیردهی هستم قرص و دارو نمیدن ک خوب شم یا کلا خوب نمیشن واقعا جوری شده ک نمیتونم ب دخترم برسم ممنون میشم راهنماییم کنین

دکترا prp و تزریق گازم پیشنهاد دادن نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟خواهشا کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. به ارتوپد مراجعه كنيد.
زانو درد به خاطر اضافه وزن و تغييرات هورموني هست.