سرطان رحم

سلام من ۱۵ سالمه تازه ۳ ساله که پریود شدم که کلا از همون اول سیکل هام خیلی نامنظم بود و اینکه بعضی اوقات هم لکه بینی هم می دیدم و یه بار هم توی زمان پریودیم بود لکه داشتم بعد یه ذره خون اومد ولی دیگه این اتفاق برام نیفتاد  ولی یه چند ماه پیش شش کیلو کم کردم یه ذره منظم تر شد بعد دوباره برگشتم به وزن قبلم و دوباره نا منظم شده به نظرتون احتمال سرطان رحم هست ؟ خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر این مسئله  ربطی به سرطان رحم ندارد  با ورزش کردن می توانید پریود خود را منظم کنید و جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید