بارداری یا عدم بارداری

من اینماه با قرص کلومیفن و متفورمین وامپول اقدام به بارداری کردم وعلائمشو هم دارم بیبی چکم هم با تاخیر مثبت شد خیلی هم خوابم میاد فراوان دوتا هم فولیکول داشتم امروز روز موعد پریودیم حساب میشه پریود نشدم اما دیشب یه رگه خونی روی دستمالم دیدم امروزم سرپا بودم که سمت راست زیر شکمم تیر کشید و یه لکه خیلی کم رنگ زدم به نظرتون حامله ام و استراحت باید بکنم یا پیخوام پریود بشم چیکار کنم الان؟ممنونم ازتون پیشاپیش من بعداز اقدام قرص هامو قطع کردم کارم درست بوده یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید مجدد از تست بی بی چک استفاده کنید و یا آزمایش خون انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید