رشد نکردن دور سر

سلام .دخترم‌ پایان ‌۹ ماهه. وزنش ۷ کیلو و دور سرش ۴۱ هست .وزن تولد۳۴۰۰و دور سر۳۳/۵بوده .وزن و رشد دورسرش کمه .ام ار ای و نوار مغز و سونو انجام دادیم مشکلی نداشته .تکاملش خوبه .فقط نگرانی کندی رشد سرش هست .برای وزنشم سونو و ازمایش انجام شده و سالم بوده .دورسرش حدود ۲/۵کمه .من و پدرش کوچیک سر نیستیم .نگرانیم از رشد نکردن چون دکتر یه ماه پیش گفت ملاجش بسته شده .ایا بعد بسته شدن ملاج رشد کم‌میشه یا متوقف میشه .میشه لطفا راهنمایی کنید .تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

عضو انجمن علمی قلب کودکان ایران

سلام
اگر ملاج قدامی و خلفی کامل بسته شود که اغلب تا ۱۸ ماهگی هر دو ملاج بسته می شود بعید است دور سر رشد خوب و مناسبی پیدا کند
پیشنهاد می کنم به فوق تخصص اعصاب اطفال مراجعه بفرمایید