کمردرد ولکه بینی بعد سزارین

سلام من چهارماه بعد زایمان پریود شدم و تا شش ماه پریودیم منظم بود و هیچ مشکلی نداشتم اما الان دوسه ماه به بعد از هربار پریودی تا یکی دوهفته لکه بینی جزئی دارم بعضی وقتا کمردرد ،طوری که با بغل کردن بچه ۱۵ ماهه ام کمردرد میگیرم ،سونوگرافی رفتم رحمم مشکلی نداشت،میشه راهنمایی کنین مشکل ازچیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ازمایشات کامل هورمونی لازمه انجام بشه به نسبت تعییر در سطح هورمونها براتون دارو تجویز میشه تا این بی نظمی از بین بره