شوهر سرد و بی تفاوت

من ده ساله که ازدواج کردم و یک بچه دارم .متاسفانه همسرم خیلی سرد هم در رابطه جنسی و هم در رابطه کلامی هستند .هیچ تمایلی هم به درمان خودشون ندارند .البته من در رابطه با شوهرم مشکلات عدیده ای دارم . دلم می خواد ازش جدا شم اما جسارتشو ندارم . اصلا اهل همدردی و هم صحبتی نیست توی این همه سال زندگی مشترک حتی یکبار هم با من درد و دل نکرده ، تو بحث ها همیشه ساکته دریغ از یک کلمه ! اصلا هیچ تمایلی به جنس زن نداره ،چنان خودکفاست که حیرانم چرا ازدواج کرده .

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بنظر میرسد تصور شما از دلیل ازدواج کردن اشتباه است مگر ازدواج کردن برای رفع نواقص یا کامل شدن شخصیت افراد است؟اینکه افراد خودکفا و کامل نباید ازدواج کنند تصور اشتباهیست
همسر شما از نظر شخصیتی بنظر میرسد درون گرا هستند و چون شخصیت کمال گرایی هم دارند کمتر مشکلاتشان را مطرح ویا دردو دل میکنند
اگر ایشان تمایلی به جلسات مشاوره ندارند شما خودتان بدون همسر مراجعه کنید و مشکلاتتان را مطرح کنید تا گام به گام بتواتید ریشه یابی و راکاردرمانی دریافت کنید .
سعی کنید حتما با روانشناس در ارتباط باشید