امپول میکرورلین

سلام.. من شش روز پیش عمل لاپاراسکوپی وهیسترو انجام دادم ورحم اندومتریوز بود. دکترم امپول میکرورلین تجویزکرده که ۲۸روز یه باربزنم. بمن گفت بزن به شکم.. ولی روش نوشته تزریق به باسن.. منم به شکم تزریق کردم والان خ جاش درد میکنه ومثل غده سفت شده ودردناک.. چیکارکنم؟ واینکه ایا این امپول رو به شکم بزنی ایراد نداره؟ تریوز بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام همانطوريكه روي خود دارو نوشته شده بايد تجويز شود واكر محل تزريق ورم وقرمزي دارد بايد معاينه شويد