بی نظمی پریود

سلام خانمی ۲۶ ساله هستم و تنبلی تخمدان دارم و با آی یو آی باردار شدم و بچه یکسالو سه ماهه دارم که شیر خودم میدم

قبل بارداری هم پریودای نا مرتب داشتم که بعد زایمانمم همینجوره و با ال دی و یه ماه بعدش مرتب بودم ولی بدون ال دی بهم ریخته و لکه بینی زیاد دارم

الان حدود سه هفته هست که لکه بینی و خونریزی دارم و گاهی برای چند ساعت قطع میشه و باز شروع میشه و حتی گاهی فقط ترشحاتم رگه های خونی داره

دکتر مراجعه کردم که گفت مشکلی نداری و فقط یه زخم کوچیک که ازون نیست و باردارم نیستم ازمایشم منفی بود

بهم آسترومارین  هفت تا یعنی شبی یکی و آزیترو مایسین داده همینارو مصرف کنم ؟ واسه شیر دهی اشکال نداره؟ وقتی قطع کنم باید پریود بشم یا نه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام مشكلي براي شيردهي نيست وبعد قطع هر داروي هورموني پريود اتفاق ميافتد