مصرف زیاد دوفاستون

سلام خسته نباشید دکتر من برام ماه پیش دوفاستون نوشته بودکه باید از ۱۴ پریودی تا ۲۸ پریودی مصرف میکردم منم کاملا فراموش کردم که مصرف قرص رو بعد از روز ۲۸ قطع کنم وتا ۱۱ روز بعد اونم استفاده کردم مصرفمم شبی ۱ عدد بود حالا میخواستم بدونم خطری داره یا مشکلی پیش میاد اینم بگم این ماه که پری شدم در حال مصرف قرص بودم و پریودیم خیلی طولانی و شدید شده خیلی نگرانم کرده ۹ روزه که پریودم و هنوز قطع نشده لازمه کاری کنم یا با قطع قرص درست میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام قرص هارا قطع كنيد واكر خونريزي قطع نشد شايد نياز به درمان كمكي باشد