مشکل پریود

سلام وقتتون بخیر

من هرماه پریودم منظم بود 2.3 نهایت چهارم ماه پریود میشدم ماه پیش عقب افتاد ۸ماه پریود شدم .امروز که ۱۵ اسفنده هنوز پریود نشدم دل درد دارم یه لحظه انگار بدنم گر میگیره یکمم حالت تهوع دارم دمنوش زعفران یبار خوردم امروزم دمنوش پوست پیاز خوردم حالا باید وضعیت من دکتر برم برای سونو و ازمایش یا طبیعیه ؟اولین باره اینجوری پریود نمیشم همیشه منظم بود هر ۲۹روز پریود میشدم الان ۴۰روز شد

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
وقتی بیشتر از هفت روز تاخیر داشتید لازمه تست بارداری انجام بشه