کیست تخمدان

سلام خسته نباشید

من 19 سالمه مجردم و بخاطر نامنظمی پریود و رشد مو زائد صورت با الگو مردانه و جوش صورت به پزشک زنان مراجعه کردم برام سونوگرافی نوشتن و ازمایش هورمون گفتن احتمال زیاد تنبلی تخمدانه. سونوگرافی رفتم داخل سونوگرافی همه چیز نرماله به جز یک چیز که نوشته:(کیست تخمدان راست ۳۹×۴۷ میلی متر دارای دوسپتای داخلی ظریف) خیلی نگرانم. این چیه؟ با دارو خوب میشم؟ میتونم باردار شم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام دوماه بعد نياز به بررسي وپيكيري دارد وبهتر است مراجعه حضوري پزشك داشته باشيد