سقط جنین

سلام خسته نباشید

من دیروز 10 عدد قرص سایتوتک مصرف کردم و خونریزی مثل روز 4 قاعدگی داشتم به همراه انقباض رحم. بعد مصرف قرص شروع به دویدن و پریدن کردم. اول 2 لخته خیلی خیلی کوچک و بعد مدتی سرویس رفتم و 2 تا لخته خون پشت هم دفع شد که هر دو اندازه سکه بودن و بعد یه لخته  که یه نخ خیلی نازک بهش وصل بود و خیلی کوچک هم بود دفع شد. بعد مدتی دوباره یه لخته تقریبا اندازه سکه و دفعه بعد یه تیکه گوشت مانند افتاد که بعدش خونریزی کمتر شد و امروز خونریزی خیلی کمی دارم حتی به حد لک هم میرسه ولی قبل همه این لخته شدنا یه چیز بی رنگ که بهش یه سری نخ وصل بود افتاد و سریع دفع شد و نتونستم به خوبی ببینم و اینکه من دیروز تب داشتم و اسهال و استفراغ که یکبار بودن. میخواستم بدونم که قرص تاثیر گذاشته و رحم تخلیه شده با توجه به اینکه درد کمی داشتم؟

ممنون میشم کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

حتما لازمه بعد از اتمام لکه بینی سونوگرافی واژینال انجام بدید تا از خروج کامل بقایا مطمئن بشید