نازایی

سلام خسته نباشین .من دیروز روز دوم پریودم بود رفتم دکتر سونو واژینال انجام داد گفت از اون تخمک های ماه قبل هنوز یکیش آزاد نشده بعد هیچ دارویی نداد گفت برو بعد از عید بیا؟بنظرتون این یعنی چی؟ اون تخمک ازاد نشه کیست میشه؟ اینم بگم من ۴ ساله نازایی دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام این حرف کاملا غلط است و به شما اشتباه گفتند  و زمان مناسب سونوگرافی برای بررسی تخمک ها زمان تخمک گذاری است نه زمان پریود  بهتر است تحت نظر مرکز تخصصی ناباروری باشید تا زودتر نتیجه بگیرید موفق باشید.