سلام من ۲۵سالمه توی یکسال دوبارعمل لاپاراسکوپی فیبروم داشتم که هردوبارناموفق بودچون فیبروم به رحمم چسبیده بوددکترگفت که نمیتونه کامل تخلیه کنه فیبروم ساب موکوزاله بعدیه فیبروم خارج رحم ۶سانتی هم دارم دکترم بهم میگه دوباره شکمم بایدبازشه هردوفیبروم روخارج کنه ازبدنم البته فیبروم ساب موکوزال ۲سانته من دیگه خسته شدم ازعمل جراحی توی یکسال ۱۶میلیون هزینه عمل دادم .دیگ نمی‌خوام عمل شم ۳ماه اقدام به بارداری کردم فعلاهنوزنتیجه نگرفتم شب وروزگریه میکنم ناراحتم کسی هست بااین شرایط باردارشده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اكر فيبروم خيلي به داخل رحم فشار نمي اورد ميتوانيد اقدام به بارداري كنيد شايد مشكلي بوجود نياورد چون سن بالايي نداريد