اکوژن قلب جنین

سلام، خسته نباشید، من یه سوال دارم، من دوقلو باردارم و 18 هفته و 1 روز رفتم اکوی قلب جنین، توی قلب یکی از جنین‌ها در بطن چپ اکوژن با سایز 0.23 دیده شد، سونوی ان تی و آزمایش‌های غربالگری اول همه نرمال بوده و هیچی بهم نگفتن، اما دکتر قلب که اکو کرد گفتن احتمال سندروم داون وجود داره، میخاستم بدونم آیا این امکان وجود داره با وجود آزمایش‌های نرمال، جنین دچار سندروم باشه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. توده اكوژن قلب جنين، يك معيار كم اهميت هست.باز هم به فوق تخصص پره ناتال مراجعه كنيد.