تیتر بتا

سلام. من ۱۷ بهمن موعد پریودم بود که نشدم. درحال اقدام به بارداری هستم. دی ماه پروژسترون خوردم که میزان پریودیم به شدت کم شد ماه بعد یعنی بهمت دکتر ۱۰ تا قرص استروماین با متفورمین داد که پریود نشدم. ۱۱ روز بعد از تاخیر ازمایش خون دادم منفی بود و ۱۷ روز بعد تاخیر بی بی چک یه هاله خیلی کمرنگ انداخت . ۲۳ روز بعد تاخیر بی بی چک مثبت شد ازمایش تیتر بتا دادم عددش ۶۳ هست . دکترم گفت مثبت ولی مشکوک به خارج رحمی هست.برای ۴ روز دیگه مجدد گفت ازمایش رو تکرار کنم . امکانش هست دکتر ترسونده باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام احتمال آن ضعیف است برای اطمینان ۴ تا ۵ روز بعد از آخرین آزمایش تیتر بتا انجام بدهید موفق باشید.