خواستگاری

سلام خسته نباشید یه مشکلی دارم که مدتیه با آقایی آشنا شدم وایشون   بهم پیشنهاد ازدواج داد ومنم خیلی بهش علاقه مندم . ازنظر مالی کارو خونه و ماشین دارن . واینکه مشکلمون اینه چون هردو خانواده سنتی هستن وخانواده ایشون مذهبی . براهمین نمیتونه بگه باهم آشنا شدیم چون نمیشه بهم برسیم ومشکلاتی ب وجود میاد...برای همین میخوایم از طریق خواهرامون چون در یک شهر زندگی میکنن آشنا بشن و خواهرش قرار ب این بگن با خواهرم دوستن و...  اما الان چطور به خانواده اشو راضی کنه بیان خواستگاری چون ما هردو شهرمون دوره ایشون یکی از شهرهای مشهد هستن ومن خوزستان ولی خواهرم مشهد ازدواج کردن ؟؟؟؟ واینکه خیلی بهم علاقه مندیم من میتونم خانوادمو راضی کنم واقا پسر نمیدونه چطور بیان کنه که راضی بشن ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به سن خواستگارتان اشاره نکردید و با توجه به اینکه در دوشهر با فاصله بسیار زیاد هستید ایا مطمعنید که گفته هایشان صحت دارد؟ چندبار ایشان را دیده اید؟ ایا اشنایز شما فقط در فضای مجازیست ویا به شناخت کامل رسیده اید
ایشان که از همه نظر مستقل هستند چطور نمیت انند به والدینشان بگویند که به طریق واسطه با کسب اشنا شده اند و قصد ازدواج دارند
قبل از هر چیز در مورد شرایط ایشان مطمعن شوید واگر به قطعیت رسیدید میتوانند بگویند خواهرشان شما را به واسطه خواهرتان دیده و پسندیده اند