احتمال بارداری خارج از رحم

خسته نباشید ۲۳ سالمه و ۵ ساله ازدواج کردم ۲ تا سقط در سال های ۹۷ و ۹۸ داشتم یکی به دلیل پرولاکتین بالا و دیگری به خاطر شوک ناشی از تصادف ۲۹ بهمن ۹۹ متوجه شدم باردارم و عدد بتا ۲۲۰ بود دکترم تکرار مجدد تیتر بتا رو نوشت ۴ اسفند ۴۲۹ بود و دکترم بهم برگ بستری توی بیمارستان داد ولی قبلش گفت برو سونو واژینال اونجا دکتر هیچی تشخیص نداد و چیزی نه از طریق سونو شکم نه واژینال ندید ولی گفت صددرصد هیچ علایمی از بارداری خارج رحمی نداری و همه چیت کاملا نرماله و ضخامت اندومتر۲۸ بود اما هفته ی بعد بیا سونو رو تکرار کن من دوباره ۶ تیتربتا دادم و ۵۰۵ شد جواب ازمایشم و دکترم مجدد گفت برو بستری شو یا صبر کن شنبه برو سونو بعد برو بستری شو سوالی که دارم

1. ایا با این کندبالا رفتن بتا بارداری خارج رحمی من صددرصده؟

2.و ضخامت اندومتر ۲۸ یعنی چی؟؟

علایم فقط درد مثله پریودی دارم که در حد چند ثانیه میگیره و ول میکنه و شاید در طول ۲۴ ساعت به ۱۰ بار هم نرسه

و ترشحات زرد و نارنجی دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

1- 100 درصد نیست ولی بالاست .
2- اندومتر نرمال زیر 14 است .

احتمال حاملگی خارج از رحم بالا و حدود 90 درصد است . تحت نظر دقیق متخصص زنان باشید .