تنفر از خانواده زن

سلام خسته نباشید. شوهرم از مامانم متنفره بخاطر عادت بدی که مامانم داره واسش هر مشکلی پیش بیاد یا تو زندگیش هر اتفاقی بیوفته چه خوب چه بد به خواهر و مادر و برادر خودش میگه مامانمم چند باری پشت سر شوهرم بدشو گفته و دیگرانم به گوش شوهرم رسوندن واسه همین شوهرم از مامانم متنفر شده. الانم باردارم مامانم سیسمونیمو با کلی قرض اماده کرده حالا شوهرم میگه هیچ کدوم از وسایلا رو نمیخوام خودم میرم همه رو میخرم. میگه نمیخوام مامانت بیاد خونم حتی نمیخوام واسه زایمانت بیان پیشت. حالا من موندم چیکار کنم حالم خیلی بده. لطفا بگین چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
باتوجه به اینکه باردار هستید و استری برای شما خوب نیست بهتر است یک بزرگتری مثل پدرتان یا فرد قابل اعتمادی پادرمیانی کنند و این اختلاف را پایان دهند .سعی کتید در ادامش باشید وتاجایی که میتوانید از تنش به دور باشید
شرایطتان را به همسرتان توضیح دهید وبگویید که این اختلافات تمام میشود ولی تاثیر ان بر فرزندتان خواهد ماند پس بخاطر شما و فرزندشان این اختلاف هارا پایان دهند