مصرف لتروزل و بارداری

با سلام خانمی ۳۱ ساله هستم چندماهه برای بارداری دوم اقدام کردم که موفق نبوده ۴ ماه قبل روز ۱۳ قاعدگی سونو واژینال انجام و هیچ تخمک بالغی نداشتم در حالیکه ازمایش های هورمونی هم انجام دادم و سطح هورمون ها مطلوب بود عکس رنگی هم گرفتم و مشکلی از بابت چسبندگی و انسداد وجود نداشته ازمایش ذخیره تخمدان انجام دادم که 0.8بود و ویتامین دی ۲۰ بود. طبق نظرپزشک ذخیره تخمدان من کم هست و باید از روش های درمان ناباروری استفاده کنم،  این ماه از سوم تا هفتم قاعدگی شبی دوتا لتروزل مصرف کردم و روز دوازده قاعدگی سونو انجام دادم که یک فولیکول ۲۸ در تخمدان سمت چپ و یک فولیکول ۱۹ در تخمدان سمت راست بود و همون شب دوتا امپول برای ازادسازی هم زدم چتدتا سوال داشتم از خدمتتون,لازم به دکر هست که دوماه هست که کیوتن ویتامین ای ژل رویال مصرف کردم این ماه هم مکمل اووبوست رو استفاده کردم، ۱: ایا کم بودن ویتامین دی ممکن بروز خطا در ازمایش ذخیره تخمدان میشه،۲: ایا با ذخیره تخمدان کم امکان بارداری طبیعی وجود داره۳: ایا با فولیکول ۲۸ امکان بارداری وجود نداره یا بیش اندازه بزرگ شده؟۴: ایا فولیکول ۱۹ ممکنه حاوی تخمک باشه از نظر سایز مناسب هست؟ ۵: ایا داروهای لتروزل و امپول که من این ماه استفاده کردم ممکنه روند تخمک گذاری من در ماه اینده رو مختل کنن۶: با ذخیره تخمدان پایین امکان داره ivf یا میکرو با تخمک خودم جواب بده؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. با اين سونوگرافي شرايط تون خوبه و هيچ تداخلي در باروري شما ايجاد نميشود