بارداری بعد از کیست

سلام دکتر

من الان 18 روز از موعودم گذشته و تا چند وقت قبل pcoبودم و اخرین باری که سونو رفتم روز دوم پریودم بود که دکتر گفت دیگه کیست نداری و همه چی نرماله برای اقدام و نه لکه بینی داشتم و نه تا به الان علایمی دارم پری روز هم عفونت داشتم که پماد استفاده کردم رفع شد ولی همراه اون عفونت درد شدید زیر شکم داشتم  الان هیچ یک از علایم پریود یا چیز دیگه ای ندارم و اینم بگم پریودام کیست که داشتم نامنظم بود بعد از گذشت 3 الی7 روز از پریود بی بی چک زدم منفی بود الان باز من منتظر بمونم یا برم دکتر بهتره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید برای منظم شدن پریود خود تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید تا پریود شما منظم شود موفق باشید