روش افزایش شیر

برای افزایش شیرم چکار کنم؟ کپسول شیرافزا ،رازیانه،زیره  اثر نداره بچمم میذارم هر کدوم سینه ها رو یک ربع مک بزنه  آب هویج،آب کاهو،شیره هیچ کدوم تاثیر نداره

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
تمام گروه های غذایی شامل میوه و سبزی و گوشت و شیر و لبنیات را استفاده کنید و مصرف آب را افزایش دهید.
مواد خوراکی زیر کمک کننده است:

جگر، قلوه، زرده تخم مرغ، سبزىها و ميوههاى سبز تيره، زرد، نارنجى و قرمزرنگ از جمله اسفناج، هويج و جعفرى، فلفل هاى
دلمه ِ اى رنگى، زردآلو، هلو، موز، انبه و انواع مركبات، گوجه فرنگى، فلفل سبز، گل كلم، سيب زمينى، طالبى، خربزه، توت فرنكى، اسفناج و كاهو..... غذاهاى دريايى )ماهى و ميگو و نمك يد دار