نامنظمی قاعدگی

سلام . من مجردم ۲۵سالمه وزنم ۵۰ با قد ۱۶۵. تو شش ماه اخیر کلا دو بار پریود شدم رفتم دکتر زنان برام آزمایش و سونو نوشتن

(سونوگرافی👈 _ضخامت اندومتر 6mm _کیست نابوتین مشهود است  _تصویر فولیکول های ریز متعدد محیطی در هر دو تخمدان )

((آزمایشات هورمونی 👈

_F.B.S: 97 _T3: 1.35 _T4: 8.69 _TSH:2.14 _F.S.H: 10.2 _L.H: 15.9 _prolactin: 14.2 ))

(CBC 👉 _W.B.C: 5.3 _R.B.C: 4.3 _H.globon: 12.6 _H.atocrit: 38  _M.C.V: 88.4 _M.C.H: 29.3 _M.C.H.C:33.2  _platelets: 220 _RDW: 13.8)))

بعد مدروکسی پروژسترون ۲۸ عدد برا دو هفته _استروژن کونژوگه

۲۱ دونه برای سه هفته بهم داد.میخواستم ببینم با توجه به اینا مشکل اصلی من تنبلی تخمدانه یا نارسایی زودرس تخمدان ؟ و بنظرتون چقد درمانم طول میکشه؟ خطرناکه ؟ لیزر موهای کل بدن میرم با توجه به این داروها آیا خللی تو لیزرم ایجاد میکنه ؟ اصلا به صلاحه لیزر کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام fsh10لب مرز هست واز نظر ذخاير تخمدان بايد بررسي شويد ربطي به ليزر واين مسيله وجود ندارد