بارداری مولار

سلام خسته نباشین. ببخشید من ۴ماه پیش بخاطر بارداری مولار کورتاژ کردم ولی خداروشکر بعد از کورتاژ بتام خودش اومد پایین و ۲ماه اول بتا تیترم ۱ بود و ماه پیش هم شده بود 0/64 ولی این ماه که بتا دادم شده بود ۲/۶۴، میخواستم بدونم امکان داره بالاتر بره ؟ نگرانم لطفا راهنمایی کنید و یه سوال دیگه اینکه اگه تا ۶ ماه بتا تیترم منفی باشه میشه بعد از ۶ماه اقدام کرد یا نه باید همون ۱سال رو صبر کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام مجدد تكرار كنيد واكر پاتولوژي مول ساده بوده بعد شش ماه ميتوانيد اقدام كنيد