داروهای هورمونی دور نافی برای تنبلی تخمدان

سلام . وقتتون بخیر

من 3 ماه بود که اقدام کرده بودم برای بارداری و تنبلی تخمدان دارم که دکتر رفتم و از داروهای سنگین دورنافی  سینال اف 300  و پی دی هوموگ 75  4 تا شروع کرد  و من هایپر شدم  و کلا قید دکتر رفتن رو زدم حالا میخوام بدونم با توجه به اون داروهای سنگینی که دکتر بهم داده بود رحم من ضعیف نشده؟ و اینکه به داروهای با دوز ضعیف مثل لتروزول ممکنه جواب بده؟ ممنونم از راهنماییتون  خیلی استرس دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. اين اقدامات با اين شرح حال يكم زود است.مشكلي ايجاد نميشود.