چاقی با ورزش

سلام من ۲۰ سالمه قدم ۱۷۰ و وزنم  ۵۸. یکم شکم دارم از پهلو نیس جلو هست یکم سینه هام کوچیکه و باسنم تقریبا مناسبه..:۱-برای کسانی که پاهاشون یکم پرانتزی شده و پادرد دارن انجام ورزش هایی که باعث چاقی بشه و سنگین باشه مشکلی نداره برای پاهاشون؟ ۲-چقدر زمان میبره که با انجام ورزش در باشگاه و تغذیه مناسب نزدیک به ۷ ۸ کیلو اضافه کنم ؟ کلا در ۶ ماه با ورزش مرتب و تغذیه مناسب حداکثر چقدر وزن اضافه میشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
در خصوص سوال اول از متخصص طب ورزشی باید مشورت بگیرید
در خصوص سواال دوم با رژیم مناسب حدودا دو ماه  8 کیلو و در طی شش ماه حدودا 20 کیلو میتوان افزایش وزن داشت