دیدروژسترون و تنبلی تخمدان

سلام، پزشک من برای تنبلی تخمدانم گفته که از روز 11 پریودی به مدت 10 روز قرص دیدروژسترون 10م مصرف کنم، دفعه‌ی قبلی(دوره‌ی اول) روز 23ام پریود شدم. میشه ایندفعه از روز 15 مصرف کنم؟ و سوال دیگه اینکه از کجا بفهمم که تنبلی تخمدانم درمان شده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام بله ميشود و اكر درحين خوردن قرص ها لكه بيني داشتيد ممكن است سيكل شما طبيعي شده باشد