اضطراب و افسردگی

سلام خدمت دکتر عزیز.من به مدت چند ماه درگیر مشکل معده بودم طوریکه خودم فک میکردم مبتلا به مریضی بدی هستم.اما دکترا نظرشون استرس بود.در اثر بیماری حدود دوازده کیلو وزن کم کردم.در این بین مادرم مبتلا به بیماری شد و عمل انجام دادن.من انقد میزان اضطرابم بالا بود و رو بدنم تاثیر داشت که به مشاور مراجعه کردم.من مشکل وزوز گوش دارم و وقتی داروهای افسردگی میخورم بدتر میشه برای همین نمیخورم.البته مشاورم فعلا نظرش اینه من نیاز به دارو ندارم.نمیدونم چکار کنم خیلی بی انگیزه شدم و به شدت جمع گریز شدم.و کوچکترین استرسی بدنمو بهم میریزه.میخاستم نظر شما رو هم بدونم.

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص روانشناسى بالينى و سلامت

سلام به شما دوست عزیز
ممنونم از اعتماد شما
علایمی که میفرمایید شبیه علائم افسردگیه اما نیاز به بررسی دقیق‌تر داره
وقتی اینقدر کاهش وزن داشتین و علائم جسمانی هم دارین معمولا نیاز به کمک دارویی هست
حتما با یک روانپزشک مشورت کنید
اگر در گذشته داروهای افسردگی خوردین و حالتون بد شده راهش قطع دارو نیست بلکه باید از داروهای دیگه استفاده بشه
با احترام
دکتر مریم امیدبیگی