سلام خسته نباشین من ۱۹سالمه یکساله ازدواج کردم فعلا قصد بچه دار شدن ندارم تنبلی تخمدان دارم فقط متفورمین میخورم دوتا در روز با امپول پروژسترون هم پریود میشم تا نزنم امپولو نمیشم بعدم بهم قرصشو میده قرص و یه ماهه نخوردم الان پنج ماهه پریود نشدم خیلی نگرانم برای بارداریم چیزی هست که خوب بشم باهاش؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام هيچ وقت بيش از دوماه نبايد عقب بيفتد چون عوارض دارد وشما نياز به بررسي هورمونها ودرمانهاي كمكي داريد