وسواس فکری

سلام وقتتون بخیر

نمیدونم چجوری بگمش از وقتی یادمه این مشکلو داشتم اما گاهی اوقات تو یه شرایطی مثل الان شدید تره مثلا عدد من عدد 4

مثلا دارم دستامو میشورم یه چیزی تو وجودم مجبورم میکنه تا 4 بشمار و دستت زیر اب باشه اگر نباشه اتفاق بدی برات میوفته این یه نمونه کوچیک بود دارم دیوونه میشم من مجبورم همه کارام بر همین حساب باشه یهو میبینم دارم گوشیمو 4 بار خاموش روشن میکنم شاید به نظر مسخره بیاد اما نمیتونم جلوی خودمو بگیرم همه وسایلم روشون باید به یه جهت خاص باشه چهارتا چهارتا کنارهم باشن من  باید چیکار کنم؟ریشه این وسواس تو چیه؟ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص روانشناسى بالينى و سلامت

سلام دوست عزیز
ممنونم از اعتماد شما
این علایم که میفرمایید در روانشناسی به آیین‌مندی معروفه
و همه کسانی که دچار اختلال وسواس هستن همچین قوانینی را در ذهن خودشون دارن و این اصلا مختص شما نیست عزیزم
یه راهی که به مغزتون فرمان بدین که این پیام عدد ۴ اشتباهه اینه که با عدد ۳ امتحان کنید و ببینید که اتفاقی نمیفته و البته اضطراب زیادی داره که به همین دلیل باید از یک درمانگر حرفه ای کمک بگیرین و احتمالا نیاز به دارو درمانی هم دارین
با احترام
امیدبیگی