تنبلی تخمدان

سلام خسته نباشید دو دوره طبق دستور متخصص مدروکسی پروژسترون و متفورمین مصرف کردم این ماه متخصص بهم گفتن که پریود شدم از روز اول ال دی مصرف کنم روز اول به صورت لکه بینی بود که فهمیدم پریود شدم ال دی هارو شروع کردم الان بعد از پنج روز قاعدگیم بصورت لکه اس و موقعی که دست شویی میرم بیشتر اون لکه ی قهوه ای رو دارم و انگار توی اون لکه پرز های ریز هست دلیلش چیه و چرا خون قاعدگیم انقدر کم شده آیا اصلا میشه این لکه هارو میشه گفت قاعدگی؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مشکل شما از عوارض داروهای مصرفی است به همین علت نباید بی جهت تجویز شوند موفق باشید