اعصاب ضعیف و افسردگی

سلام خسته نباشید من یه مادر ۳۳ساله هستم دارای سه فرزند دوتا پسر و یک دختر دارم دخترم وسطی هست و نه ساله میشه به زودی من توی خونه پدرم خیلی رنج کشیدم و اذیت شدم کتک خوردم تحقیر شدم و خیلی مورد بی مهری و کم توجهی قرار گرفته شدم و خیلی کارهای دیگه وقتی ازدواج کردم هم چون اوایل باخانواده همسرم زندگی میکردم خیلی اذیت میشدم و رنج کشیدم و بعد از چند سال جدا شدیم از خانواده شوهرم. من مشکلم اینه که خیلی اعصابم بهم ریخته است خیلی زود عصبانی میشم درحالیکه تو خونه خیلی صبور بودم اوایل ازدواج هم خیلی صبور بودم همیشه هرکس خواست بهم زور گفت ولی جرات مخالفت نداشتم شوهرم خیلی وقتها تاحرفی از خانواده اش میشد بهم فحاشی میکرد درحالی که من چیزه بدی نمیگفتم من خواهری داشتم که خیلی دوستش داشتم ولی متاسفانه فوت کرد  البته خدارو شکر چند تا خواهر دیگه دارم ولی من وابسته ایشون بودم . زود عصبانی میشم دق دلی مو سر بچه هام درمیارم و همش درحال جیغ کشیدن هستم و کم حوصله بیشتر سر دخترم دق دلی مو درمیارم چون خیلی بهانه گیری میکنه و همش گریه میکنه و همه چیزو باجیغ و داد میخواد تو روخدا کمکم کنید نمیدونم چیکار کنم من خیلی بابچه هام بدرفتاری میکنم ازخودم متنفرم خیلی بچه‌ هامو دوست دارم ولی نمیدونم چیکار کنم با کوچکترین کاری که میکنن ازکوره در میرم و جیغ و داد راه میندازم شوهرم خیلی خرج خونه کم میده به بچه ها پول تو جیبی نمیده من خودم هیچ کاری بلد نیستم سوادمم در حد سوم ابتدایی هست با پسر کوچولوم که دوساله و نیم هست خوبه رفتارم ولی با پسر۱۳سالم و دخترم خیلی بدرفتاری میکنم  اهل کتک زدن نیستم ولی دخترمو بعضی وقتا کتک میزنم وقتی که خیلی جیغ میکشه من نمیتونم مشاوره برم خواهشمندم درحد سواد خودم منو راهنمایی کنید یعنی از کلمات ساده تری استفاده کنید تامن متوجه بشم خواهش میکنم هرچی زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم عزیزان خیلی عذاب وجدان دارم راستی اعتماد به نفس اصلا ندارم و فکر میکنم هیچ کاری یاد نمیگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بسیاری از رفتارهای شما با فرزندانتان بخاطر رفتاری بوده که والدینتان در کذشته با شما داشته اند و شما ناخوداگاه بدون انکه متوجه شوید همان رفتار را با فرزندانتان دارید
یکی از دلایلی که دخترتان عصبی و پرخاشگر است و مدام جیغ و گریه میکند بخاطر خشمی است که از رفتار شما دارد ولی از انجایی که نمیتواند باشما دعوا کند با گریه و جیغ و فرباد خشمش را تخلیه میکند
والدین هر وضعیتی که داشته باشند فرقی ندارد زیرا کودکان از آنها توقع عشق و مراقبت دارند. پدر و مادر دائما می‌توانند کودکشان را در آغوش بگیرند یا به او بگویند، «دوستت دارم» که این کار مخصوصاً برای کودکان خشمگین، اهل جروبحث یا بدخلق می‌تواند اثر‌بخش باشد. خردسالان رفتارهایی را که از پدر و مادر خود می‌بینند الگو قرار می‌دهند و به احتمال خیلی زیاد، آن را در بزرگسالی برای کودکان خود بروز می‌دهند. کودکانی که پدر و مادری مهربان و با عاطفه دارند در بزرگسالی حس امنیت بیشتری از زندگی خود، خواهند داشت
دوست عزیز شما بسیار خوب مشکلتان را مطرح کردید پس بخاطر نداشتن تحصیلات خودتان را سرزنش نکنید سعی کنید مطالعه داشته باشید . شما در فضای مجازی فعالیت میکنید سوال مطرح نیکنید حتما میتوانید مقالات مربوط به اعتماد بنفس .برخورد صحیح با فرزندان و کنترل خشم و  .... را مطالعه کنید .هرچقدر با فرزندانتان رابطه بهتری داشته باشید مشکلات رفتاری آنها کمتر خواهد بود