سلام خسته نباشین من یه مشکلی پیش اومده برام این که میخوام سه کیلو وزن کم کنم اما نمیشه روزی یه ساعت ورزش میکنم بچه شیرمیدم غذامم کم خیلی رعایت میکنم اما لاغرنمیشم میشه کمکم کنید قدم ۱۶۳ وزنم ۶۲
پاسخ مشاور
سلام وقتتون بخیر شما اضافه وزن زیادی ندارید و به مرورزمان این مقدار جزئی هم کم میشه و اینکه فعالیت ورزشی شما نباید سنگین و طولانی باشه چون بدلیل ترشح اسیدلاکتیک طعم شیرشما تغییر میکنه و فرزندتون امکان داره دیگه تغذیه نکنه......روزانه نیم ساعت فعالیت هوازی میتونه کمکتون کنه در کاهش وزن