فشار ناشی از سقط از کی باید درمان شود؟

من در هفته ۱۸ بارداری متوجه بیمار بودن فرزندم شدم

در حالیکه ۱۲ سال ناباروری داشتیم و فرزندی هم نداریم. بارداری من با ivf و البته آزمایش ژنتیکی پیش از بارداری بود که جنین سالم منتقل بشه و متاسفانه گویا با خطای پزشکی فرزندی بیمار منتقل شده به همین دلیل اصلا انتظار مریضی فرزندمونو نداشتیم و در ماه پنجم خودمون و خانواده کلی جشن و سرور به پا کرده بودیم.  سه روز پیش سقط کردم  به شکل زایمان طبیعی و با قصور کادر درمان من و همسرم با فرزندی روبرو شدیم که کاملا زنده در حال دست و پا زدن بود و بسیار درشت تر و کامل تر از تصور ما بود. این ماجرا آسیب بسیار شدیدی به ما زده و حال خیلی خرابی داریم . از گریه ها و فریادهامون تا حرفای دیوانه کننده ای که میزنیم. بهترین اقدام در این شرایط چیه؟ آیا از الان به مشاور یا روانشناس مراجعه کنیم؟ از درمان دارویی برای آرام شدن در این روزها استفاده کنیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص روانشناسى بالينى و سلامت

سلام دوست عزیز

ممنونم از اعتماد شما

خیلی از شنیدن این اتفاق متاثر شدم

میتونم بفهمم الان چه حالی دارین، کمی به خودتون فرصت بدین شما تجربه خیلی تلخی را پشت سر گذاشتین و باید دوران سوگواری را طی کنید

این علایم که میفرمایید واکنش طبیعی شما به این درد غم‌انگیزه

اما برای اینکه زودتر بتونین از پس این درد بربیاین حتما از یک مشاوره روانشناسی کمک بگیرین

تو زندگی گاهی اتفاقایی میفته که هیچ توضیحی براش نیست و خیلی وقتا مسایل خارج از کنترل ما هستن

این روزهای سخت همیشگی نخواهد بود و شما با توجه به سن کمی که دارین فرصت مادر شدن را همچنان دارین

اما اول باید از پس این بحران برییاین اونم با کمک یک متخصص

بهترینها رو براتون آرزو میکنم

دکتر مریم امیدبیگی