سلام.من 34سالمه و سه ساله که اقدام کردم به بارداری اما نشد متاسفانه که این اواخر تستAMH دادم و متوجه شدم پایین هست عددش1. 1بود و دکتر گفتن آمپول فولیتروپین آلفا تزریق کنم. با سونوی واژینال هم گفتن فولیکول ندارم. آیا امیدی به باروری طبیعی هست یا فقط باید از طریق IVFحتما باردار بشم؟؟ در ضمن پریودم هم منظمه.

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل کارشناس ازمایشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید تحت نظر مرکز تخصصی ناباروری پروسه درمانی خود را ادامه دهید تا نتیجه بگیرید موفق باشید.