بارداری با لتروزول

سلام روزتون بخیر من تخمدان پلی کیستیک دارم و برای بارداری اقدام کردم باردار نشدم تا بحال هیچ روش پیشگیری هم نداشتم ۳۴سالمه و نزدیک دوساله اقدام دارم دو دوره لتروزول و آمپول و دوفاستون استفاده کردم جواب نگرفتم این ماه فقط دوفاستون خورذم آیا قطع آمپول و لنروزپل برام ضرری داره ممکنه روند بارداریمو طولانی تر منه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل دانشجو دکتری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید تحت نظر مرکز تخصصی ناباروری باشید و همسرتان نیز آزمایش اسپرم انجام بدهند موفق باشید.