باد واژن

من مادرم ی مدت ۱۱ روزه سند داشتن بعد از خارج کرد سند حدود یک هفته بعدش سوزش ادرار شدید همراه با باد واژن و حتی چند بار هم  ادرارشون خونی شد دکتر طبق عفونتی که تو ازمایش ادرارشون بود  که تو ی انتی بیوتیک دادن ولی هنوز اخر ادرارشون ی بادی از واژنشون خارج میشود و درد دارن میشه علت را بگین ممنون.این باد اخر ادرارشون هست که همون باعث سوزش و درد میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

علت سوند ادراری طولانی مدت ایشان را نمی دانم .ولی اگر به دنبال عمل جراحی نبوده ارتباطی به سوند ندارد . لازم است جهت معاینه مراجعه کنند .