تاخیر در پریود

سلام. من ۴ ماه پیش سقط داشتم و بعد از اون جلوگیری طبیعی داشتم تا باردار نشم. این ماه به دلیل عفونت از پماد  استفاده کردم و حالا ۱۰ روزی هست که پریودم عقب افتاده. البته بیبی چک زدم منفی شد. و اینکه وقتایی که کار سنگین میکنم لک سیاه یا قهوه ای میبینم ولی زود قطع میشه. و همچنین کمردرد های شدید پیدا کردم تو ناحیه ی گودی کمر. حالا خواستم علت تاخیر پریودم رو بدونم و اینکه آیا ممکنه باردار باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر احتمال بارداری ضعیف است می تواند از عوارض داروی مصرفی باشد موفق باشید