لکه بینی بعد از لتروزول

من این ماه لتروزول خوردم پریود هام ۷ روزه است بعد از خوردنش تا روز ۹ سیکل لکه بینی داشتم بعد قطع شد روز ۱۲ سیکل اقدام کردم از فرداش باز لکه بینی دارم الان روز ۲۰ سیکلمم ولی همچنان لکه بینی هست امروز صبح یه درد وحشتناکی سمت راست زیر شکمم گرفت بعد از نیم ساعت خوب شد دردش زیاد بود چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید و لکه بینی شما تبدیل به خون ریزی نشد آن وقت پیگیری نمایید و تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود  موفق باشید