سلام من این ماه اقدام داشتم برای بارداری ودقیقاروز موعد تاامروز که روزچهارمه لکه بینی خیلی کمی به رنگ قهوه ای داشتم  فکرمیکردم که لانه گزینی باشه اما امروز سمت چپ زیرشکمم درد زیادی داشت و خون ریزیم بیشترشده من تاحالااینطوری پریود نمیشدم همیشه ازاون روز اول خونریزیم زیاد بود اینم اضافه کنم که دیروز چون لکه بینی کم بود باهمسرم رابطه داشتیم بعدازاونم یکم کمردرد داشتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
پریود شدید اما ممکنه به دلیل استرس تغییر در حجم خونریزی داشتید نگران نباشید