با شوهر بد چی کار کنم

سلام من ۵ساله ازدواج کردم..چنروز پیش با همسرم دعوای بدی داشتیم و منو بدجوری کتک زدو کاملاهم خودش مقصر بود ..بعدم منو بچمو اوردگذاشت خونه پدرمو رفتش ..کلا دست بزنو همیشه داشته و بدهنم هست و اگ بخوام ازکارایی ک کرده بگم طومار میشه..چنروز بعدش خانوادش با من تماس گرفتن و منم براشون توضیح دادم ک چیشده و چیکار کرده اونام میدونن پسرشون مقصره ولی هی میگن اشکال نداره و همه این جرو بحثارو دارن و این حرفا..ولی من دلم خیلی شکسته اره میدونم همه جرو بحث دارن ولی با هر دعوای کوچیکی باید منو کتک بزنه؟اونم جلو چشم بچم! من خیییلی سکوت کردم خیلی ابرو داری کردم نخواستم حرمتا بشکنه و کسی بفهمه ک نمیومدم قهر!!ولی دیگ شورشو دراورده و خانوادمم وقتی فهمیدن ک چیشده میگن دیگ حق نداری بری ..حالا من ک دیگ اب ازسرم گذشته و اومدم میخوام کاری کنم ک توبه کنه دست ازاینکاراش برداره دیگ جرات انجامشون رو پیدانکنه لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم ..دلم نمیخواد زندگیم خراب شه ولی اخه دلمو ب چی خوش کنم..

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
برخورد فیزیکی در روابط زناشویی به هیچ وجه قابل توجیح نیست. همسر شما مدیریت خشم ندارند و ادانه این رفتار میتواند برای شما و فرزندتان مشکلات جدی همراه داشته باشد
توصیه میکنم با یک مشاور حقوقی صحبت کنید تا از حق و حقوق خود و فرزندتلن مطلع شوید
همچنین به کمک وکیل ثابت کنید که ایشان شمارا از منزل بیرون کرده اند تا نتوانند عدم تمکین بگیرند
دوست عزیز حال که خانواده تان حمایتتان میکنند بهتر است تا زمانی که همسرتان نزد روانپزشک نرفته و تصمیم جدی برای ترک این رفتار نگرفته بر نگردید در غیر اینصورت این چرخه معیوب همچنان ادامه خواهد داشت